22 січня
Березнівська та Сарненська районні організації ВО "Свобода" обрали нових керівників

22 січня 2017 року відбулися звітно-виборчі збори Березнівського та Сарненського районих осередків ВО "Свобода" на яких делегати обрали нових керівників організацій. Відбулося це за за участи голови обласної організації Олексія Бучинського та депутата облради свободівця Володимира Валявки.

На початку зборів у Березному присутніх делегатів благословив благочинний Березнівського району настоятель Свято-Покровської парафії УПЦ КП Мирослав Синиця та звернувся із напутніми словами. Після чого одноголосним рішенням свободівці підтримали звіт чинного голови районної організації Павла Юхневича та висловили йому подяку за виконану роботу із розвитку місцевого осередку націоналістичної сили. Після чого новим керівником Березнівської районної "Свободи" конференція обрала Василя Ящука.

Новий керівник Березнівської районної "Свободи" Василь Ящук

Наводимо короткі біографічні відомості про нового керівника Березнівської районної організації ВО "Свобода": протягом останніх чотирьох років обіймав партійну посаду заступника голови районної організації, депутат трьох скликань районної ради, голова фракції ВО "Свобода" у Березнівській райраді, начальник відділу молоді та спорту управління освіти Березнівської РДА, одружений, виховує доньку.

У Сарнах конференція розпочалася вшанування пам'яти побратимів та всіх українців, які віддали своє життя за свободу та незалежність України під час Революції гідности та російсько-українській війні. Після чого учасники конференції обрали нового голову районної організації - Сергія Касперчика, який протягом останнього року виконував обов'язки голови організації.

Новообраний керівник Сарненської "Свободи" Сергій Касперчик

Новобраний керівник Сарненської районної "Свободи" Сергій Касперчик активний учасник Революції гідности та волонтер, голова фракції ВО "Свобода" у Сарненській міській раді, приватний підприємець, одружений, виховує десять дітей.