18 квітня
Рівненські "яворинки" провели благодійну акцію задля підтримки родин Героїв Небесної сотні

На третій день Великодня 18 квітня 2017 року представниці Рівненського об'єднання українок "Яворина" провели благодійні торги з метою підтримки дітей з родин Героїв Небесної сотні.

Рівненські "яворинки"

Цього дня тисячі жителів Волинської, Хмельницької та Рівненської областей зібралися в урочищі Гурби, що на Здолбунівщині, аби вшанувати пам'ять полеглих тут повстанців і знищених "нвкдистами" жителів сіл Гурби і Антонівці. Саме тут рівненські "яворинки" і пригощали всіх охочих ласощами, спеченими до Великодня.

"Ми зобов'язані прідтримувати сімей та дітей героїв Небесної сотні повсякчас, а особливо у такі величні дні. Тому всі вилучені кошти за символічний продаж смаколиків передамо для Ашхен Арутюнян ‒ доньки рівненського героя Небесної сотні Георгія Арутюняна. У майбутньому ж ми плануємо проведення ще кількох подібних акцій для підтримки родин інших героїв з Рівненщини", - зазначила очільниця обласного осередку об'єднання українок "Яворина" Ольга Шустік.

Олег Тягнибок та Олексій Бучинський долучились до благодійної акції

По участі в акції долучилися і представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода", зокрема лідер об'єднання Олег Тягнибок та голова Рівненської обласної організації Олексій Бучинський.