1 травня
З нагоди прийдешнього Дня матері рівненська "Яворина" організувало свято традиційних цінностей

1 травня 2018 року з нагоди прийдешнього Дня матері активістки об'єднання українок "Яворина" допомогли організувати "Свято Матері" у місті Березне, що на Рівненщині.

Захід розпочався із напутнього слова про роль жінки від протоїєрея Мирослава Синиці ‒ настоятеля Свято-Покровської парафії УПЦ КП у Березному, де і відбулося саме свято. Опісля місцева майстриня Оксана Ціпан провела для малечі майстер-клас "Листівка для мами", де всі охочі могли виготовити своїми руками подарунки до прийдешнього свята. По тому очільниця місцевого осередку "Яворини" Марина Омельчук організувала для дітей руханки та інші спортивно-розважальні ігри.

"Нині українцям намагаються нав'язати ліберальні цінності, що нівелюють роль матері та жінки у формуванні здорового суспільства. Тому такими заходами ми намагаємося виховувати дітей за традиційними принципами, вчимо поважати жінку і з любов'ю ставитися до власної матері", - зазначила керівниця Рівненського обласного осередку об'єднання українок "Яворина" Ольга Шустік.