3 червня
За сприяння свободівця Олега Карпяка у Рівному відбувся Всеукраїнський турнір зі спортивно-бальних танців

3 червня 2018 року за сприяння депутата Рівненської міської ради від ВО "Свобода" Олега Карпяка у Рівному вчергове відбулися змагання зі спортивно-бальних танців "Крок до зірок".

З упевненістю можна говорити, що шостий турнір "Крок до зірок" став одним із найбільших танцювальних марафонів у країні, бо загалом у різних вікових категоріях змагалися дев'ятсот сорок п'ять танцюристів. Окрім того цьогоріч конкурс не лише об'єднав учасників зі всієї України, а став міжнародним, оскільки участь у ньому взяли і танцювальні пари з Польщі та Грузії.

Участь у відкритті церемонії нагородження учасників турніру зі спортивно-бальних танців "Крок до зірок" взяв голова Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Олексій Бучинський: "Перш за все хочу подякувати батькам та всім тим хто сприяє активному культурному та спортивно-мистецькому вихованню підростаючого покоління. Адже це дійсно не просто у такий складний час, однак ви знаходите у собі сили для того аби гідно виховувати дітей. Окремо хотів би висловити слова вдячності голові бюджетної комісії Рівненської міської ради свободівцю Олегу Карпяку та клубу спортивно-бального танцю "Алєкса Sport Dance", завдяки їх зусиллям Рівне уже вшосте має честь приймати "Крок до зірок".