26 вересня 2008
Звернення міської організації Всеукраїнського об'єднання "СВОБОДА" до жителів Дубна

ШАНОВНІ ДУБЕНЧАНИ !

Сьогодні особливо чітко проявляються справжні плани тих, хто на хвилі нашої з вами довіри прийшов у владу під час Майдану. Гірка, але справедлива народна мудрість стверджує, що революції запалюють полум"яні серця справжніх патріотів, а її результатами користуються політичні пройдисвіти та аферисти. На жаль, це знайшло чергове підтвердження в продовженні цинічної боротьби без правил за подальше перебування при владі. Наслідки чого можуть бути надзвичайно важкими для України та її багатостраждального народу.

Маємо зрозуміти просту істину - оцінювати людину слід за її вчинками, а не облесливими словами чи партійними кольорами. Дехто з нинішніх "патріотів" по кільканадцять разів міняв політичну орієнтацію задля збереження владної посади. Проте людська пам"ять зберігає спомини, як при совіцько - комуняцькому режимі вони організовували голодомори, створювали Соловки, власноруч нищили церкви і кладовища, зривали хрестики з дитячих грудей, переслідували християнські і церковні обряди.. Вони й досі серед нас. Вони продовжують свою підлу іудейську справу, якій давно продали своє чорне серце.

Люди! Будьте пильними, не дайте знову себе дурити. Не купуйтеся на облесливі дешеві слова, білозубі посмішки, білі комірці дорогих костюмів цих найманих кремлівських блазнів. Не обпаліться в яскравому і привабливому промінні, яке заворожує, заманює, але - засліплює. Бо можливо - надовго.

Їх мета - абсолютна влада, безмовний народ, удільне князівство і покірна тиша у цьому, благодатному, земному для них, раю.

Варто лише уважно придивитись до вчинків тих, хто уособлює місцеву владу, і стане зрозуміло, як далеко вони від проблем простих людей. Пригадайте обіцянки припинити зростання антинародних тарифів на комунальні послуги, вирішити питання з пільговим перевезенням пасажирів, навести лад у міському комунальному господарстві.. Наразі їх цікавить дерибан, якого світ не бачив, нашої комунальної власності - будівель і земельних ділянок. І хоч трішки довше зберегтись у владі, щоб - побільше! І за безцінь!

Сьогодні вони помаранчеві, завтра - голубі чи білі, післязавтра - сіро - буро - малинові. І тільки для того, щоб вкрасти ще кілька гектарів міської землі, до кінця роздерибанити історичні будівлі в центрі міста і навіть замок князів Острозьких. Щоб створити в Дубні своє іменне князівство.

Такі їх і сутність, і ідеологія. Це - їх світогляд і цінності. Водночас повна відсутність будь - яких християнських якостей.

Можна, скільки завгодно довго, дурити одну людину. Можна надурити кількох людей водночас. Але не можна тривалий час дурити багатьох людей - рано чи пізно вони прозріють і спитають. А головне - пам"ять людська, в майбутніх поколіннях, такого ніколи не забуде. Подібному - немає прощення!

Прес-служба ВО "Свобода"